ads
Legyél Te is FILANTRÓP!

A 2001-ben alapított FILANTRÓP Egyesület alapcélja olyan ifjúsági, szabadidős, környezetvédelmi, kulturális, egészségvédelmi és szociális programok szervezése, amelyek elősegítik a társadalom különböző szereplői számára egymás és az őket körülvevő társadalom jobb megismerését, erősítik az egymással szembeni szolidaritást és támogatják sportos és egészséges életmódjuk kialakítását.

Alapcélunk szerint 2015-től a fogyatékkal élők, elsősorban a down-szindrómás és autista fiatalok integrált szabadidősport tevékenységét is megvalósítjuk. Az általunk szervezett "Fogyatékkal élők szabadidő és sport Programja" keretében a fogyatékkal élők számára az épekkel közösen lebonyolított események a társadalmi integrációt és társadalmi érzékenyítést is szolgálják az egészségmegőrzés mellett. Az elmúlt években már jelentős lépéseket tettünk annak érdekében, hogy minél szélesebb körben ismert legyen a kezdeményezés és létrejöjjenek azok a partnerségek, amelyek megalapozhatják egy hosszú távon is fenntartható társadalmi integrációt a fogyatékkal élők számára a szabadidő, azon belül kiemelten a szabadidősporton keresztül, amely népegészségügyi szempontból is prioritást élvez.

Stratégiai partnerünk "Az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alaptítvány", amelynek lakóotthonaival programjainkat megvalósítjuk.

 

A fogyatékkal élők szabadidősport tevékenysége széles körben hozzáadott értéket teremthet. Ehhez azonban tekintettel a célcsoport speciális jellegére, olyan logisztikai feladatok is hárulnak ránk, amelynek finanszírozását szolgálja a FILANTRÓP Adománykártya Program.

Az Adománykártya Program keretében a támogató digitális FILANTRÓP Jutalomkártyát vásárol, amelynek összegével munkánkat támogatja és amely kártya a Magyar Kedvezményhálózat országos kedvezményadói rendszerében a kártyabirtokost a kártya érvényességi ideje alatt a https://kedvezmeny.hu vásárlási kedvezmények igénybevételére jogosítja.

A FILANTRÓP Adománykártya Program mindenkinek előnyös: egyesületünk megvalósíthatja a down-szindrómás embertársainknak szervezett szabadidős és sport programokat; a FILANTRÓP Jutalomkártya-birtokos igénybe tudja venni országszerte több, mint 1500 elfogadóhely aktuális kedvezményes ajánlatait; a kártyaelfogadóhely vállalkozások pedig társadalmilag felelősséget vállaló fogyasztókkal bővíthetik vásárlóik körét.

A FILANTRÓP Adománykártya Programhoz csatlakozni egyszerűbb, mint gondolnád: Tedd a kosaradba a FILANTRÓP Jutalomkártyát és haladj végig a megrendelés folyamatán. Kattints ide és legyél Te is FILANTRÓP!

logo
Uszodai programok
Tegyél Te is jót és legyél Te is támogatónk, hogy örömet szerezhessünk kisbarátainknak a jövőben is!
Megnézem a kisfilmet >>
logo
Balatoni programok
Társadalmi felelősségvállalás és egészségmegőrzés. Fogyatékkal élők szabadidő és sport Programja.
Megnézem a kisfilmet>>
logo
Turisztikai Programok
Társadalmi érzékenyítés és közös élmények a vidéki kirándulásokon. Turisztikai Programok.
Bővebben a Facebookon >>