ads
Küldetésünk: Egy boldogabb élet!

A FILANTRÓP Adománykártya Program keretében Te, mint támogatónk egy zöld, közösségi, digitális FILANTRÓP Adománykártyát vásárolhatsz webshopunkban, amelynek összegével - mint 100% adomány - küldetésünk szerinti tevékenségünket és céljaink elérését támogathatod.

Az Adománykártya egyben MKH Jutalomkártya is, amely a Magyar Kedvezményhálózat országos kedvezményadói rendszerében a kártyabirtokost a kártya érvényességi ideje alatt a https://kedvezmeny.hu vásárlási kedvezmények igénybevételére jogosítja.

 

A FILANTRÓP Adománykártya Program mindenkinek előnyös: egyesületünk megvalósíthatja a down-szindrómás embertársainknak szervezett szabadidős és sport programokat + a kártya-birtokos igénybe tudja venni országszerte több, mint 1500 elfogadóhely aktuális kedvezményes ajánlatait + a kártyaelfogadóhely vállalkozások társadalmilag felelősséget vállaló, közösség-tudatos fogyasztókkal bővíthetik vásárlóik körét.
A "Fogyatékkal élők szabadidős Programját" támogatnod egyszerűbb, mint gondolnád: Tedd a kosaradba a FILANTRÓP Adománykártyát és haladj végig a megrendelés folyamatán. Kattints ide és legyél Te is FILANTRÓP!

Adománykártya vásárlással támogasd egyesületünket!
Fogyatékkal élők szabadidős Programja

A 2001-ben alapított FILANTRÓP Egyesület alapcélja olyan ifjúsági, szabadidős, környezetvédelmi, kulturális, egészségvédelmi és szociális programok szervezése, amelyek elősegítik a társadalom különböző szereplői számára egymás és az őket körülvevő társadalom jobb megismerését, erősítik az egymással szembeni szolidaritást és támogatják sportos és egészséges életmódjuk kialakítását.

Alapcélunk szerint 2015-től a fogyatékkal élők, elsősorban a down-szindrómás és autista fiatalok integrált szabadidősport tevékenységét is megvalósítjuk. Az általunk szervezett "Fogyatékkal élők szabadidős Programja" keretében a fogyatékkal élők számára az épekkel közösen lebonyolított szabadidős és sport események a társadalmi integrációt és társadalmi érzékenyítést is szolgálják az egészségmegőrzés mellett.

Az elmúlt években már jelentős lépéseket tettünk annak érdekében, hogy minél szélesebb körben ismert legyen a kezdeményezés és létrejöjjenek azok a partnerségek, amelyek megalapozhatják egy hosszú távon is fenntartható társadalmi integrációt a fogyatékkal élők számára a szabadidő, azon belül kiemelten a szabadidősporton keresztül, amely népegészségügyi szempontból is prioritást élvez.

Stratégiai partnerünk "Az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alaptítvány", amelynek lakóotthonaival programjainkat megvalósítjuk.
A fogyatékkal élők szabadidősport tevékenysége széles körben hozzáadott értéket teremthet. Ehhez azonban tekintettel a célcsoport speciális jellegére, olyan logisztikai feladatok is hárulnak ránk, amelynek finanszírozását szolgálja a FILANTRÓP Adománykártya Program is.

logo
Uszodai programok
Tegyél Te is jót és legyél Te is támogatónk, hogy örömet szerezhessünk kisbarátainknak a jövőben is!
Megnézem a kisfilmet >>
logo
Balatoni programok
Társadalmi felelősségvállalás és egészségmegőrzés. Fogyatékkal élők szabadidő és sport Programja.
Megnézem a kisfilmet>>
logo
Turisztikai Programok
Társadalmi érzékenyítés és közös élmények a vidéki kirándulásokon. Turisztikai Programok.
Bővebben a Facebookon >>
ads ads ads ads